Här kan du läsa mer om allt gott vi har att erbjuda inom glutenfritt bröd. Vilket glutenfritt bröd föredrar du? En klassisk limpa, glutenfritt rostbröd eller ett av våra osötade, fiberrika glutenfria matbröd? Alla våra glutenfria bröd är även fria från laktos och mjölkprotein.
Mustigt och fiberrikt, med fullkorn från havre
Frukostfralla med vallmofrön.
För vardag och fest.
Nyckehålsmärkt havrefralla.
En svensk smörgåsklassiker.
Frukost favoriten
Baguetter med extra mycket fibrer.
Ett glutenfritt bröd med linfrön.
För dig som älskar att rosta.
Ett klassiskt svenskt bröd.
Nyckelhålsmärkt havrebröd.
För extra fibrer till frukost.
Rikt på fibrer och fröer.
En familjefavorit
Med lingon och tranbär.
Att baka glutenfritt bröd kräver stor kunskap och noggrannhet. Det gäller såväl de ingredienser vi väljer att ha i våra glutenfria bröd, men också att tillverkningen sker i en ren och kontrollerad, glutenfri miljö. Vi väljer våra råvaror och leverantörer med omsorg. På så sätt kan vi garantera att produkterna är kontrollerat glutenfritt.