Glutenfri dipp med cornichons och sumak

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

En fräsch yoghurtröra smaksatt med cornichons, sumak, pistagenötter och dill. Ett perfekt tilltugg till nästa bjudning – bara rör ihop, doppa och njut!

4 portioner

Ca 15 minuter

Ingredienser

  • 3 skivor Vita toast
  • 3 dl Labneh (finns i välsorterade butiker) eller grekisk yoghurt
  • 3 msk olivolja
  • 2 – 3 tsk malen sumak
  • Citronzest + juice från 1 citron
  • 1 burk cornichons
  • Topping:
  • Pistagenötter
  • Dill

SÅ HÄR GÖR DU

  • Rosta Vita toast i brödrost eller stekpanna. Skär i mindre skivor.

  • Grovhacka cornichons och blanda med Labneh eller grekisk yoghurt. Häll upp i en skål eller djup tallrik.

  • Ringla över olivolja och toppa med sumak, grovhackade pistagenötter och dill.

  • Doppa brödet och njut!

Detta glutenfria recept innehåller