Visa bild
Känslan av hembakat direkt ur frysen. Njut av glutenfria äppelmuffins fyllda med äppelsylt och smaksatt med kanel.
Vikt: 200 g – 4 pcs
Äpple och kanel är en oslagbar smakkombination. I våra glutenfria äppelmuffins fyller vi muffinsen med söt äppelsylt och toppar med kanel innan de gräddas.
Glutenfria äppelmuffins är så mycket mer än ett gott inslag till fikat. Den fungerar också utmärkt som en läcker efterrätt. Servera varm eller kall tillsammans med vaniljsås.
Vi fryser våra glutenfria äppelmuffins direkt efter bakning. Det förlänger hållbarheten och du kan tina det antal du behöver.
Socker, ägg, rapsolja, glutenfri vetestärkelse, äpple (8%), rismjöl, psylliumfröskal, kanel, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), citrusfiber, majsstärkelse, maltodextrin (majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi, pektin), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror
[veg.]), salt, aromer.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 styck (50g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 3 stycken.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.
2.0 g
29 g