Visa bild
Kanelbulle
Frias glutenfria kanelbullar är lycka på en bakplåt. Bakade på traditionellt vis med kanelfyllning. Ett självskrivet inslag till fikastunden.
Vikt: 230 g – 4 pcs
Man tror att kanelbullen skapades i Sverige redan på 1920-talet. Frias supergoda glutenfria kanelbullar har däremot bakats i vårt bageri sedan 1997. Och vi tröttnar aldrig på doften av våra nybakta, glutenfria kanelbullar.
Våra glutenfria kanelbullar fryses in direkt efter att de har gräddats klart. På så sätt behåller bullarna sin färskhet och du kan ta fram och tina precis så många som du behöver åt gången.
Glutenfri vetestärkelse, socker, vatten, rapsolja, jäst, glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), psylliumfröskal, kanel, kardemumma, äppelfiber, maltodextrin (majs), dextrin (potatis), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), modifierad potatisstärkelse, glukossirap, ärtprotein, potatisgranulat, majsstärkelse, salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 styck (57g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 2 stycken.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.