Visa bild
Vaniljbulle
Frias glutenfria vaniljbullar är gyllengräddade med härligt söt vaniljsmak. Bakade på traditionellt vis med krämig vaniljfyllning. Ljuvliga till alla fikastunder.
Vikt: 230 g – 4 pcs
Frias supergoda glutenfria vaniljbullar är den perfekta smakkompisen till våra traditionella kanelbullar. Man tröttnar aldrig på doften av nybakta, glutenfria bullar.
Våra glutenfria vaniljbullar fryses in direkt efter att de har gräddats klart. På så sätt behåller bullarna sin färskhet och du kan ta fram och tina precis så många som du behöver åt gången.
Glutenfri vetestärkelse,
socker, vatten, rapsolja, jäst, glutenfritt
maltextrakt (korn), förtjockningsmedel
(cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi),
psylliumfröskal, vanilj, kardemumma, citrusfiber,
äppelfiber, ärtprotein, majsstärkelse,
modifierad potatisstärkelse, färgämne (betakaroten),
maltodextrin (majs), glukossirap,
emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av
fettsyror [veg.], lecitin [raps]), fullhärdad rapsolja,
salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 styck (57g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 1 styck.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.