Visa bild
Pepparkaksdeg
Glutenfri pepparkaksdeg gör julbaket gott och roligt för hela familjen!
Vikt: 500 g
Med glutenfri pepparkaksdeg kan du låta kreativiteten flöda fritt i köket. Degen är redan klar – det är bara att kavla ut och gå lös med formarna. Degen är lättarbetad och ger ljuvligt spröda pepparkakor – varför inte passa på att bygga ett glutenfritt pepparkakshus?
Glutenfri pepparkaksdeg är gluten-, laktos och mjölkfri. Du hittar den i dagligvaruhandeln säsongsvis.
Glutenfri vetestärkelse, sirap, socker, fullhärdat vegetabiliskt fett (kokos, raps), rapsolja, emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror [veg.], lecitin [raps]), kryddor (kanel, ingefära, kardemumma, nejlika), psylliumfröskal, bakpulver (natriumbikarbonat), majsstärkelse, maltodextrin (majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 3 stycken (10g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 18 stycken.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.
6.8 g
36 g