Visa bild
Pepparkaksmuffins
Med Frias glutenfria pepparkaksmuffins är julmyset räddat. Riktigt saftiga och med mycket pepparkakssmak.
Vikt: 240 g – 4 pcs
Våra mjuka, glutenfria pepparkaksmuffins är självskriven till julfikat. Pepparkaksmuffins har den där hembakta känslan och är goda att äta som de är, eller varför inte vara kreativ och använda som grund till cake pops?
Vi fryser in våra glutenfria pepparkaksmuffins direkt efter bakning. På så sätt håller de sig fräscha längre och kan snabbt plockas fram när du vill bjuda på något riktigt gott.
Socker, ägg, rapsolja, glutenfri vetestärkelse, kryddor (kanel, kardemumma, ingefära, nejlika), psylliumfröskal, rismjöl, bakpulver (natriumpyrofosfat, natriumbikarbonat), majsstärkelse, potatisstärkelse, maltodextrin (majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl,
xantangummi), emulgeringsmedel (mono och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 styck (60g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 2 stycken.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.
2.4 g
35 g