Visa bild
MINIBAGUETTE
Glutenfri baguette är svårslagen i de flesta sammanhang. För vad passar bättre till frukost, utflykt eller mellanmål tillsammans med ditt favoritpålägg?
Vikt: 240 g – 4 pcs
Våra glutenfria baguetter är så härligt spröda som man vill ha dem och ett svårslaget komplement till de flesta måltider. Fungerar lika bra som kuvertbröd vid middagsbordet, som i matsäcken till skolutflyten. Eller varför inte använda till att göra vitlöksbaguette?
Frias minibaguetter är laktos- och mjölkproteinfria.
Glutenfri baguette fryses in direkt efter att det har gräddats klart i vårt bageri. På så sätt håller brödet sig färskt längre.
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), jäst, rapsolja, maltodextrin (majs), socker, psylliumfröskal, ärtprotein, emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), majsstärkelse, salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 styck (60g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 1 stycken.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.
0.7 g
4.1 g