Visa bild
HAVRE
Ett fiberrikt glutenfritt havrebröd bakat på ren, glutenfri fullkornshavre. Osötat med en fyllig, rund och god smak.
Vikt: 500 g – 13 skivor
Ren, glutenfri havre har många fina egenskaper som gör det till ett perfekt inslag i en glutenfri kost. Att tillsätta havre i brödet ökar mängden fullkorn, vitaminer och mineraler – samtidigt som det får en godare smak.
Frias Havrebröd är ett osötat, nyckelhålsmärkt, glutenfritt havrebröd med hela 6 % fibrer. Nyckelhålet är en garant för att du får i dig mindre socker och salt och mer fullkorn och fibrer.
Havrebrödet ingår i Frias Havre-sortiment – en serie saftiga matbröd med de bästa råvarorna från vår goda jord. Matbröden är alla rika på fibrer och fria från gluten, laktos och mjölkprotein. Det kallar vi för frihet att välja.
Glutenfri vetestärkelse, vatten, glutenfria fullkornshavreflingor (13%), glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), maltodextrin (majs), sirap (endast som jästnäring), jäst, rapsolja, psylliumfröskal, majsstärkelse, emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. Innehåller 13% fullkorn, motsvarar 22% av torrvikten. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 skiva (38g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 2 skivor.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.