Visa bild
Grovt Surdegsbröd
Ett grovt, glutenfritt formbröd bakat med surdeg på bovete och quinoa.
Vikt 500 g
Vårt goda och smakrika surdegsbröd är bakat med surdeg på bovete och quinoa. Surdegsbrödet är saftigt, rikt på fibrer och har dessutom låg sockerhalt. Vårt glutenfria surdegsbröd med hög fiberhalt är gott att äta precis som det är och en självklar favorit på frukostbordet. Surdegsbrödet är bakat med chia- och solrosfrön som gör det fiberrikt och saftigt.
Brödet fryses in direkt efter bakning. På så sätt garanterar vi en fräsch produkt när du väl väljer att tina upp den. Brödet är färdigskivat så du behöver inte ta ut och tina mer än du tänker äta.
Vatten, tapiokastärkelse, solrosfrö 12 %, majsstärkelse, chiafrö (Salvia hispanica) 8 %, sirap, jäst, torkad surdeg på bovete 4 %, sockerbetsfiber, rapsolja, psylliumfröskal, äppelextrakt, syra (äppelsyra), maltodextrin (majs), förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi),
emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 skiva (31g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 2 skivor.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.