Visa bild
FIBER TOAST
Ett osötat, glutenfritt fiberrostbröd bakat med solrosfrön och linfrön. Osötat formbröd med högt fiberinnehåll. Passar perfekt till frukost som till varma mackor.
Vikt: 500 g – 13 skivor
Fiber Toast är ett glutenfritt fiberrostbröd som också är fritt från laktos och mjölkprotein. Fiber Toasts smak, konsistens och höga fiberinnehåll får vi tack vare att vi bakar med ingredienser som solrosfrön och linfrön.
Fiber Toast är färskfryst – det betyder att vi fryser in brödet direkt efter bakning. Då håller brödet sig fräscht fram till det är dags att tinas upp. Bara att plocka ut ur frysen och tina de skivor du behöver.
Glutenfri vetestärkelse, vatten, solrosfrö (7%), fullkornsboveteflingor, linfrö (4%), glutenfritt maltextrakt (korn), förtjockningsmedel
(cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), jäst, sockerbetsfiber, psylliumfröskal, maltodextrin (majs), rapsolja, majsstärkelse, sirap (endast som jästnäring), emulgeringsmedel
(lecitin [raps], mono- och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, aromer. Kan innehålla spår av ägg.
Observera att det alltid är informationen på förpackningen som gäller.
Vår produkt har blivit testad och certifierad låg FODMAP av FODMAP Friendly. Den passar därför personer som följer en låg FODMAP-diet.
Standardportion: 1 skiva (38g). Maximalt intag enligt låg FODMAP diet: 4 skivor.
Här kan du läsa mer om certifieringen FODMAP Friendly.