Glutenfri BBQ-topping till korv - fria

Glutenfri BBQ-topping till korv

25 minuter
Spara

Här är ett recept på en glutenfri BBQ topping perfekt på grillad korv. Den har allt: karamelliserad lök, jalapeño och en god barbecuesås. När du bjuder på en sån här god glutenfri BBQ topping finns det risk att den snabbt tar slut. Varför? Prova själv så får du se.

Ingredienser

  • 4 portioner

  • Barbequesås
  • Inlagd jalapeno
  • Creme fraiche
  • Karamelliserad lök

  • 2 st gula lökar
  • 1 msk smör eller neutral olja
  • 2 tsk socker
  • 1 dl vatten
  • 1 krm salt

Så här gör du

1

Skala och skiva löken tunt. Fräs den i hög värme i en stekpanna i smör eller olja så att den får fin färg. Sänk värmen och låt löken mjukna i 10-15 minuter.

2

Salta, sockra, häll på vatten och låt det koka in. Löken är klar när den är mjuk och söt.