Glutenfri dipp med cornichons och sumak - fria
Glutenfri dipp med cornichons och sumak

Glutenfri dipp med cornichons och sumak

ca 15 minuter
Spara

En fräsch yoghurtröra smaksatt med cornichons, sumak, pistagenötter och dill. Ett perfekt tilltugg till nästa bjudning – bara rör ihop, doppa och njut!

Ingredienser

  • 4 portioner

  • 3 skivor Vita Toast
  • 3 dl Labneh eller grekisk yoghurt
  • 3 msk olivolja
  • 2-3 tsk malen sumak
  • citronzest + juice från 1 citron
  • 1 burk cornichons
  • Topping:

  • pistagenötter
  • dill

Så här gör du

1

Rosta Vita toast i brödrost eller stekpanna. Skär i mindre skivor.

2

Grovhacka cornichons och blanda med Labneh eller grekisk yoghurt. Häll upp i en skål eller djup tallrik.

3

Ringla över olivolja och toppa med sumak, grovhackade pistagenötter och dill.

4

Doppa brödet och njut!

Detta glutenfria recept innehåller