Ingredienser
-
1 portion
- 4 skivor Fria Vita Toast
-
Fyllning 1
- 50 g fetaost
- 3 msk creme fraiche
- 3 skivor parmaskinka
- Färsk basilika
- Salt och peppar
-
Fyllning 2
- 5 st soltorkade tomater
- 2 msk creme fraiche
- 50 g färskost
- Salt och peppar
-
Garnering
- Färskost
- Finbladig grönkål
- Salami
- Parmaskinka
- Oliver
- Minimozzarella
- Fikon
- Soltorkade tomater
- Fetaost
Så här gör du
Skär av kanterna på brödskivorna och försök se till att skivorna blir lika stora. (Tips: spara brödkanterna och gör krutonger)
Fyllning 1
hacka parmaskinka och blanda med crème fraiche i en skål. Smula ner fetaost och hacka i basilika. Smaka av med salt och peppar.
Fyllning 2
hacka soltorkade tomater och blanda ihop med crème fraiche och färskost i en skål. Smaka av med salt och peppar.
Lägg en skiva bröd på en fin assiett och bred på fyllning 1. Lägg ett till bröd och bred på fyllning 2, och sedan ännu ett lager av bröd och fyllning 1 igen. Avsluta med ett bröd på toppen. Så här långt är perfekt att förbereda om du vill garnera dagen efter. Plasta då in bakelsen nu och ställ i kylen över natten.