Glutenfri kladdkakeglass - fria

Glutenfri kladdkakeglass

15 minuter
Spara

Här är ett recept på vår efterrättsfavorit: glutenfri kladdkakeglass. Det bästa är att du enkelt kan svänga ihop den hemma – allt du behöver göra är att blanda vår glutenfria kladdkaka med exempelvis vaniljglass och toppa med jordgubbar. Sen är det bara att bjuda över dina nära och kära och njuta av oförglömlig glutenfri kladdkakeglass.

Ingredienser

  • 10 portioner

  • 1 st Fria Kladdkaka
  • 2 liter vaniljglass
  • Jordgubbar

Så här gör du

1

Låt vaniljglassen mjukna något. Skär under tiden kladdkakan i mindre bitar.

2

Blanda ihop vaniljglass och kladdkaka i en bunke.

3

Häll upp glassmeten i en form, täck med plastfolie och ställ in i frysen tills glassen har stelnat.

4

Skopa sedan upp kulor, toppa gärna med jordgubbar.