Ingredienser
-
4 portioner
- 6 skivor Fria Vita Toast
- Rapsolja till stekning
-
Skagenröra:
- 200 g räkor, skalade och hackade
- 1 dl majonnäs
- 1 st rödlök, hackad
- 3 msk färsk eller fryst dill, hackad
- Salt och vitpeppar
- Löjrom
- Dillkvistar
Så här gör du
Tina det glutenfria brödet enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda samtliga ingredienser till skagenröran. Spara lite lök till garnering. Smaka av röran med salt och peppar.
Ta ut 12 rundlar eller ovaler från det glutenfria brödet Fria Vita Toast med hjälp av en utstickare eller ett glas. Alternativt skär bort kanterna och halvera de glutenfria brödskivorna.
Stek brödet i lite olja tills det fått färg. Låt svalna. Lägg upp brödet på ett fat, toppa med skagenröra, löjrom och hackad lök. Garnera med dill.