Glutenfria cupcakes - fria

Glutenfria cupcakes

20 minuter
Spara

Frias glutenfria äppelmuffins är fyllda med underbar äppelsylt och kanel. Med dem som som bas kan du också skapa riktigt fina inslag till påskbuffén. Här kommer ett recept på påskgul frosting som du kan breda över dina glutenfria muffins. En fröjd för både magen och ögat.

Ingredienser

  • 8 portioner

  • 8 st Äppelmuffins
  • 60 g rumsvarmt smör
  • 100 g rumsvarm cream cheese
  • 4,5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk färskpressad citronsaft
  • Några droppar gul karamellfärg
  • Frystorkat hallonströssel

Så här gör du

1

Vispa ihop smör, cream cheese, florsocker, vaniljsocker och citronsaft med elvisp i en stor bunke.

2

Tillsätt några droppar karamellfärg åt gången tills du fått en färg du är nöjd med.

3

Bred frostingen över åtta stycken tinade glutenfria äppelmuffins och dekorera med frystorkat hallonströssel.

Detta glutenfria recept innehåller