Glutenfria glöggsnittar - fria

Glutenfria glöggsnittar

20 minuter
Spara

Är det glöggfest på gång? Här kommer två snygga och mumsiga glöggsnittar som du enkelt monterar ihop på vårt glutenfria vörtbröd. Minimalt med matlagning men maximalt med smak!

Ingredienser

  • 18 portioner

  • Fria Vörtbröd
  • Färskost
  • 50 g parmesan
  • Färska fikon
  • Grovkornig senap
  • 2-3 skivor julskinka
  • Inlagd rödbeta
  • 2-3 grönkålsblad

Så här gör du

1

Glöggsnitt 1:

Blanda färskost med finriven parmesan. Skär vörtbrödskivorna i mindre munsbitar och klicka röran på brödet. Salta och peppra. Toppa med färska fikonklyftor

2

Glöggsnitt 2:

Bred senap på brödskivorna och skär i mindre munsbitar. Lägg på skinka, små bitar av inlagd rödbeta och toppa med lite grönkål. Salta och peppra

3

Tips! För lite extra krispighet kan du rosta brödskivorna eller steka på dem med lite smör eller olja.

Detta glutenfria recept innehåller